MOTOR YAT KİRALAMA

MOTORYAT KİRALAMA

Estetiğin ve mavinin huzurunun bir arada yaşanabildiği motor yatların diğer tekne kiralama seçeneklerinden farkı, oldukça hızlı ve son derece konforlu olmasıdır. Kısa sürede çok uzun bir yol kat edebilen motoryatlar ile tatilinizde daha kısa sürede daha çok koy ziyaret etme imkânı bulabilirsiniz.

Important Yachting’ in sizler için özenle seçtiği motor yatlar, günümüzde ağırlıklı olarak iş adamları, yurtdışından gelip çok fazla yer görmek isteyen ve lüks tatil imkanlarından sonuna kadar yararlanmak isteyen konuklarımız tarafından tercih edilmektedir.

Kiralayacağınız motor yatınız ile dalgaların üzerinde hızla ilerlerken, rüzgârın tatlı tatlı yüzünüze çarpışını hissedebilir, Ege ve Akdeniz bölgeleri gitmek istediğiniz tüm koylara rahatça ulaşabilirsiniz. Important Yachting’ in bölgeyi iyi tanıyan rehberleri ve kaptanlarımızın bilgi birikimiyle oluşturulan mavi yolculuk rotalarında, sevdiklerinizle birlikte film yıldızı tadında bir tatil geçirebilirsiniz.

Tam Donanımlı Motoryatlar

Web sitemiz üzerinde inceleyebileceğiniz motor yat portföyümüz içerisinde, her bütçeye uygun, birbirinden farklı modellerde teknelerimizin olduğunu görebilirsiniz. Motoryatlar, yatın ebatına, teknik özelliklerine, marka ve kabin sayısına göre farklılık gösterebilmektedir.

Klimalı ve banyolu seçenekleriyle otelden daha konforlu bir tatil imkanı sunan motoryatlar içerisinde, bar ve tam donanımlı mutfaklar da yer almaktadır. Bütçe ve ihtiyacınıza göre size en uygun motor yat kiralama tercihini tarafımıza danışarak, Important Yachting güvencesiyle yapabilirsiniz.

Kaliteli Hizmet Anlayışı

Motor yat kiralama seçeneklerinden birini tercih ettiğinizde, mürettebatıyla birlikte kiralamış olursunuz. Kaptan, aşçı ve gemici seçeneklerimizle, tatilinizin konforunu en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Aşçılarımızın deneyimli ellerinden sofranıza gelen Akdeniz ve Ege’nin yöresel menüleriyle şıklığı ve estetiği muhteşem bir ziyafetle birleştirebilirsiniz.

Kaptanlarımızın hepsi lisanslı ve konusunda deneyim sahibi olup, mavi yolculuk rotalarının her birine sizleri ulaştıracak tecrübededir. Important Yachting güvencesiyle motor yat kiralayarak bu rotaları deneyimli mürettebatlar eşliğinde deneyimleyebilirsiniz.

Personellerimizin her biri konusunda eğitim sahibi olup, tatiliniz boyunca teknenin temizliği ve bakımı ile ilgilenecektir. Siz tatilinizi kendi tercihlerinizin belirlediği rotalarda geçirirken, geri planda sizin için her şeyi düşünen ekibimizin sunduğu hizmetlerle, tatilinizin akışını masalsı bir keyfe dönüştürebilirsiniz.

Motoryat Kiralamanın Avantajları

Genellikle filmlerde gördüğümüz, lüks ve zenginlikle özdeşleştirilmiş olan motor yatlar Important Yachting’ in her bütçeye uygun geniş portföyü sayesinde herkesin ulaşabileceği bir alternatife dönüşmektedir. Motor yat kiralayarak tatilinizi farklı bir konseptte dönüştürebilir, hayallerinizdeki tatili, kendiniz ve sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.


● Hem doğa ile yakın olmak hem de şıklık, estetik ve konfordan ödün vermek istemiyorsanız, ardağınız şey bir motor yat tatili.

● Motor yat kiralayarak kalabalıklardan uzakta, sevdiklerinizle birlikte tamamen izole bir tatil geçirebilirsiniz.

● Lüks mobilyalarla donatılmış iç dizaynı, her türlü ekipmanın bulunduğu mutfağı, gece ve gündüzü bir arada karşılayacağınız dış mekan rahatlığı ile motoryatlar, tatilinizi farklı bir konseptte dönüştürecektir. Motoryatların konforlu altyapısı ile tatilinizi en rahat şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

● Motor yatları diğer teknelerden ayıran en önemli özelliği hız yapabilme kapasitesidir. Ege ve Akdeniz’in en görkemli koylarını, hızlı ve kolay bir şekilde ziyaret edebilir, üstün hareket kabiliyeti ile motoryat kiralayarak istediğiniz her yere kolayca ulaşabilirsiniz.

● Motor yatlar üzerinde bulunan zodyak botlar ile dilediğiniz zaman karaya çıkabilir ve koylardaki restoranları ya da tatil beldelerinin merkezlerini ziyaret ederek alışveriş yapabilirsiniz.


Yılların deneyimine sahip olan Important Yachting güvencesiyle sunduğumuz yat kiralama hizmetleri hakkında detaylı bilgi edinmek istediğinizde, web sitemizde yer alan iletişim numaralarından bize 7/24 ulaşabilirsiniz.