MUTLULUĞA EN YAKIN- KORONAYA EN UZAK TATİL

Artan dünya nüfusu, iklim değişiklikleri ve giderek artan betonlaşma gibi sorunlarımızın sonucu olarak, maalesef doğa da bize farklı şekillerde cevap verebiliyor. Korona virüs, son zamanlarda tüm dünyada yaşamı durma noktasına getirmiş durumda. Gözle görünmeyen ve sadece alabileceğimiz tedbirlerle bir yere kadar kaçınabileceğimiz bu virüsün yarattığı yeni hayat şekli hepimizi psikolojik olarak etkilemiş durumda. İş yaşamının dışındaki sığınaklarımız olan evlerimiz, artık çoğumuzun iş yeri haline geldi ve bu kış hiç olmadığı kadar uzun geçti.
Ama insanoğlu tarih boyunca belirli periyodlarla bu tip salgınlarla mücadele etmiş, çözümler üretebilmeyi başarmış ve bir şekilde yoluna devam edebilmiştir.
O yüzden karamsarlığa gerek yok. Evlere kapandığımız bu uzun ve sıkıcı süreçten sonra, sanki birazcık değişikliğin hepimize iyi geleceğini düşünüyoruz. Kış soğuklarının yerini ilkbaharın çiçeklerle donattığı, içimizi ısıtan güneşli havaya bırakmaya başladığı şu günlerde, içimizde tomurcuklanan heyecanın tüm bedenimizi sardığını hissedebiliyoruz. Evet bu hareketlenme aynı zamanda başka bir şeyin de habercisi; tabi ki yaz tatili!

Peki ama tüm dünyayı saran bu salgın ülkemizde tam olarak kontrol altına alınamamışken, tatil planlarımızı nasıl yapacağız? İşte tam bu noktada devreye Important Yachting olarak biz giriyoruz. Telaşa gerek yok, İhtiyacınız olan şey kesinlikle bir tekne tatili. Herkesten uzak, izole bir şekilde, sadece sevdiklerinizle beraber, Ege ve Akdeniz’ in en berrak sularının üzerinde, güneşin ve denizin keyfini sonuna kadar çıkarabileceğiniz bir tatil çeşididir tekne tatili.

Tekne tatili lüks bir tatil çeşidi midir?
Important Yachting olarak, 200’ den aşkın tekne portföyümüzle, Bodrum, Fethiye, Marmaris ve Göcek gibi bölgelerde her bütçeye uygun izole ve güvenli bir tatil sunmaktayız. Standart, Üst standart, Lüks ve Delüks sınıflardaki kiralık gulet, motor yat, yelkenli ve katamaran çeşitlerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Sadece kalabalıklardan uzak olmak, önlem almayacağımız anlamına da gelmiyor tabi ki. Mavi Yolculuk yapacak olan kiralık yatlar için alınan önlemler hem sizin hem de sizden sonraki misafirlerimizin sağlığı için oldukça önem teşkil etmektedir.

Important Yachting olarak aldığımız önlemler neler?

● Teknelerin tamamı düzenli olarak işinde uzman özel şirketler tarafından temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir. Her yat kiralama sonrasında, teknelerimizin her köşesi pırıl pırıl yapılır ve dezenfektanlarla baştan aşağı sterilize edilir ve bir sonraki misafirler gelene kadar havalandırılır.

● Tüm mürettebat ve kaptan, kiralanan tekne ile yapılacak yolculuğa başlamadan önce korona testinden geçirilir. Misafirlerimizin de HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapılmaktadır. Bu şekilde kafalarda soru işareti kalmadan rahat bir yolculuk imkânı sağlanır.

● Yat kiralama ile çıkacağınız mavi yolculuk boyunca size hizmet verecek olan personellerimizin her biri korona virüsü ile ilgili eğitimden geçmiş olup sağlıklı bir yolculuk için neler yapılması gerektiği konularında sizlere yardımcı olacaktır.

● Kiralık yatlar içerisindeki ekipmanlar, son teknolojiye göre belirlenmiş olup yiyecek ve içeceklerin saklama koşulları tamamen güvenli ve sterilize bir şekilde sağlanmaktadır. Hijyen kurallarının tam olarak sağlandığı alanlarda, aşçımızın sunduğu yemekleri güvenle yiyebilirsiniz.

● Tekne içerisindeki personelimiz, kiralık yatınızın içerisindeki temizlikten sorumlu olacak ve gün boyu temiz ve ferah bir mavi yolculuk imkânı bulacaksınız.



Kısacası, izole ve sağlıklı bir tatilin anahtarı olan yat kiralama seçeneklerini incelediğinizde, size en uygun tekneyi kiralayarak mutluluğa yakın, koronaya en uzak tatili sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşayabilirsiniz.