MOTOR YAT KİRALAMA

MOTOR YAT KİRALAMA

Estetiğin ve mavinin huzurunun buluştuğu motor yatların diğer tekne kiralama seçeneklerinden farkı, oldukça hızlı ve son derece konforlu olmasıdır. Kısa sürede çok uzun mesafeler kat edebilen motor yatlar ile tatilinizde daha kısa sürede daha çok koy ziyaret etme imkânı bulabilirsiniz.

Kiralayacağınız motor yatınız dalgaların üzerinde hızla ilerlerken, siz arkanıza yaslanıp manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Important Yachting’ in bölgeyi iyi tanıyan rehberleri ve kaptanlarımızın bilgi birikimiyle oluşturulan mavi yolculuk rotalarında, sevdiklerinizle birlikte hem lüksü hem de huzurlu koyların keyfini bir arada yaşayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Motor yatlar

Web sitemizdeki motor yat kategorisinden portföyümüzdeki her bütçeye uygun, farklı marka ve modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Motor yatlar, teknenin modeline, yatın ebatına, teknik özelliklerine, marka ve kabin sayısına göre farklı özelliklerde olabilmektedir.

Klimalı ve banyolu kabinleriyle otelden daha konforlu bir tatil imkanı sunan motor yatlar içerisindeki tam donanımlı salon ve mutfaklardan da yararlanabilirsiniz. 

Kaliteli Hizmet Anlayışı

Motor yat kiralama seçeneklerinden birini tercih ettiğinizde, mürettebatıyla birlikte kiralamış olursunuz. Teknelerin boyutlarına göre değişmekle beraber, genelde kaptan, aşçı ve gemiciden oluşan ekiplerimiz, sizlerle birlikte yolculuk ederler. Kaptanlarımızın hepsi lisanslı ve konusunda deneyim sahibi olup, mavi yolculuk rotalarının her birine sizleri ulaştıracak tecrübededir. Mürettebatımızın da her biri konusunda eğitim sahibi olup, tatiliniz boyunca teknenin temizliği ve bakımı ile ilgilenecektir. Siz keyfinize bakarken, geri planda sizin için her şeyi düşünen ekibimiz sundukları hizmetlerle, konforlu ve huzurlu bir tatil geçirebilmeniz için ellerinden geleni yapacaktır.


Motor yat Kiralamanın Avantajları

Genellikle lüks ve zenginlikle özdeşleştirilmiş olan motor yatlar Important Yachting’ in her bütçeye uygun geniş portföyü sayesinde herkesin ulaşabileceği bir alternatife dönüşmektedir. Lüks mobilyalarla donatılmış iç dizaynı, her türlü ekipmanın bulunduğu mutfağı ve dış mekan rahatlığı ile motor yatlar, tatilinizi farklı bir konseptte dönüştürecektir. Konforlu altyapısı ile tatilinizi en rahat şekilde gerçekleştirebilirsiniz..

Hem doğanın içerisinde olmak hem de şıklık, estetik ve konfordan ödün vermek istemiyorsanız, ardağınız şey bir motor yat tatili.

Yılların deneyimine sahip olan Important Yachting güvencesiyle sunduğumuz yat kiralama hizmetleri hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz web sitemizde yer alan iletişim numaralarından bize 7/24 ulaşabilirsiniz.